ANKARA / POLATLI - İlkadım Anaokulu

İlkadım Anaokulu

FATİH MAH. ÜZÜMLÜ CAD. NO: 21 POLATLI / ANKARA
Vizyon
Bütünsel eğitime odaklanarak İlçemizin en iyi okul öncesi eğitim kurumlarından biri olmak ve tüm mesleki birikimimizi çocuklarla birlikte çocuklarımızın hayatına olumlu dokunuşlar yaparak özgüvenli, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, başarılı, sağlıklı, empati göstermeyi ve paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.
Misyon
Özgün, yaratıcı, güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duyusal, öz bakım, dil ve psiko-motor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmaktır.
Sıfır Atık Temel Seviye Belgesi Okulum Temiz Belgesi Tasarım Tescil Belgesi
Öğretim Şekli :Tekli eğitim yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine de 78 km uzaklıkta yer almaktadır.