ANKARA / POLATLI - İlkadım Anaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi  okulumuzda düzenlemiş olduğumuz program ile rahmet ve minnetle andık. Programı Hazırlayan Okul Öncesi Öğretmenimiz Gülgün Ece ESENTUR'a teşekkür ederiz.

Mrt

Milletimizin varlık sebebini açıklayan eşsiz mısralara sahip, Türk Milletinin ortak sesi İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde olduğu gibi okulumuzda da 12 Mart 2024 Salı günü saat 11.00 de okulumuzda program düzenlendi. Programda çeşitli etkinliklerin yanı sıra İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezbere okuyan öğrencilerimize de madalya takdim edildi.

İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, birinci meclis üyelerini ve değerli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Programı hazırlayan Okul Öncesi Öğretmenimiz Yeliz ÜSTÜN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Afetlerde risk azaltımı; afet yönetimi, afetlere hazırlık gibi disiplinleri içinde barındırmakta ve sürdürülebilir gelişmenin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu gelişmenin sürdürülmesi afet risklerinin azaltılması ile mümkündür. Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı bu alanda bilinçlendirmek amacıyla 01-07 Mart "Deprem Haftası" kapsamında okulumuzda 7 Mart 2024 tarihinde saat 10.10' da ilçemizdeki tüm resmî ve özel okullarda eş zamanlı olarak “Deprem Tahliye Tatbikatı” düzenlendi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Akdeniz Bölgesi"nin yöresel yemekleri, kıyafetleri, tarihi mekanları, halk oyunları ve yöreye özgü diğer öğeleri öğrencilerimize tanıtıldı. Proje sorumlusu Özge SOYTÜRK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Karadeniz Bölgesi"nin yöresel yemekleri, kıyafetleri, tarihi mekanları, halk oyunları ve yöreye özgü diğer öğeleri öğrencilerimize tanıtıldı. Proje sorumlusu Başak Seda ERDEME öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz ihata duvarın korkuluk demirlerinin bakım ve onarımı yapıldı. Tehlike arz eden demir şişlerinin kesimi sağlandı. Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Marmara Bölgesi"nin yöresel yemekleri, kıyafetleri, tarihi mekanları, halk oyunları ve yöreye özgü diğer öğeleri öğrencilerimize tanıtıldı. Proje sorumlusu Seda SAADET öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "İç Anadolu Bölgesi"nin yöresel yemekleri, kıyafetleri, tarihi mekanları, halk oyunları ve yöreye özgü diğer öğeleri öğrencilerimize tanıtıldı. Proje sorumlusu Yeliz ÜSTÜN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nin yöresel yemekleri, kıyafetleri, tarihi mekanları, halk oyunları ve yöreye özgü diğer öğeleri öğrencilerimize tanıtıldı. Proje sorumlusu Gülgün Ece ESENTUR öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Ege Bölgesi"nin yöresel yemekleri, kıyafetleri, tarihi mekanları, halk oyunları ve yöreye özgü diğer öğeleri öğrencilerimize tanıtıldı. Proje sorumlusu Ayşe Tuba POLAT KOKAY öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Doğu Anadolu Bölgesi"nin yöresel yemekleri, kıyafetleri, tarihi mekanları, halk oyunları ve yöreye özgü diğer öğeleri öğrencilerimize tanıtıldı. Proje sorumlusu Nermin Erdöl İle Nur Yıldız öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 'te saat 04.17'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde ikinci deprem gerçekleşti. Bu depremlerin üzerinden 1 yıl geçti. 11 ilde milyonlarca kişiyi etkileyen deprem onbinlerce kişinin ölümüne neden oldu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  okulumuz velilerine yönelik bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Veli katılımı ile etkileşimli hijaye okuma etkinlikleri düzenlenmektedir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde okulumuzda düzenlemiş olduğumuz törenle saygı, sevgi, minnet ve özlemle andık.

Kas

Okulumuz Polatlı Türk Kızılay Şubesine Gezi Düzenledi