ANKARA / POLATLI - İlkadım Anaokulu

Kas

Okulumuz 5 Yaş A Şubesi Yardımlaşma Şınıfı, Sakary Meydan Muharebesi ve Türk Tarihi Tanıtım Merkezi'ne gezi düzenledi.

Kas

Okulumuz 4 Yaş B Şubesi Merhamet Sınıfı Duatepe Anıtına gezi düzenledi.

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çoşkuyla Kutlandı

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz öğretmen, personel ve öğrencilerine yönelik deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve personeline yönelik yangın söndürme eğitimi verildi. Eğitim sonrasında kontrollü bir şekilde ateş yakılarak yangın söndürme tüpleri ve yangın hortumu kullanılarak yangının nasıl söndürüleceği uygulamalı olarak gösterildi.

Ekm

Okulumuz 5 Yaş A şubesi ile 5 Yaş 5 Şubesi öğrencileri Polatlı itfaiye merkezine gezi düzenlediler.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurulu 28.09.2023 tarihinde yapıldı. Bir önceki dönem Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Gülnaz ÇİMEN'e desteklerinden ötürü plaket takdim edildi. 2023-2024 eğitim Öğretim yılında secilen yeni yönetime de başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı.  Törene okul idaresi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra tören öğrencilerimizin hazırlamış oldujkları dans gösterileriyle devam etti.

Mrt

Her santimetre karesi tarihle yoğurulmuş güzel ülkemizin, il il, yöre yöre tarihi güzelliklerini hem kendi öğrencilerimize hem de ortaklarımızın öğrenncilerine tanıtmak,öğrencilerimizde tarih ve areoloji bilinci oluşturmak, okulöncesi öğrencilerimize farklı bir bakış açısı oluşturmak ve tarih mirasımızı nesilden nesile aktarmak düşüncesiyle bu projemizi gerçekleştirmek istiyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Pınar GÜN, Başak Seda GÜLSOY, Yeliz ÜSTÜN, Özge SOYTÜRK ve Polatlı İlkokulu Öğretmeni Ayşe UĞURLU tarafından Doğanın Peşinde e Twinning Projesi yürütülmektedir. Doğa, kendiliğinden var olan ve insan etkinliğinin dışında kendini sürekli olarak yeniden yaratan ve değiştiren, canlı ve cansız nesnelerden oluşan varlığın tümüdür. İnsanların doğanın döngüsü üzerinde büyük bir etkisi vardır. Yaşam sürdükçe doğanın dengesini bozan çevresel olumsuzluklar, bilinçsiz kullanım ve ekolojik düzensizlik tüm canlıların yaşamını etkilemektedir. Bu proje yarınlara sürdürülebilir bir çevre bırakmak için, okul öncesi dönem öğrencilerimizin doğa sevgisi, canlıların yaşam haklarını koruma, bilinçli tüketim, geri dönüşüm alışkanlığı kazanmaları amaçlanarak hazırlanmıştır.